OmaVerkkopuntari

Haluaisitko tukea terveellisiin elintapoihin ja painonhallintaan ilman ohjaajaa?

Tule mukaan OmaVerkkopuntariin,
joka on ohjelma pysyvien elintapamuutosten ja painonhallinnan tukeen.

Pääteemat ovat ravitsemus, liikkuminen, voimavarat ja lepo.

Tule mukaan!

Ota askel kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Verkkovalmennus on maksuton ja heti käytettävissä.

OmaVerkkopuntarin vaiheet

OmaVerkkopuntarin vaiheet

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle OmaVerkkopuntari sopii ja mitä se edellyttää osallistujalta?

OmaVerkkopuntari sopii sinulle, jos koet tarvetta muuttaa elintapojasi, olet valmis siirtymään sanoista tekoihin, olet riittävän teknologiamyönteinen ja sinulla on aikaa itsenäiseen verkkotyöskentelyyn.

Tarvitset laitteen, jolla osallistua ja internet-yhteyden. Myös mobiililaitteella voi osallistua.

Riittävän vakaa elämäntilanne on eduksi, koska verkkokurssi vaatii hieman aikaa. Toisaalta, joskus pienikin muutos arjessa voi käynnistää hyvän kierteen.

Huomaa, että muutosten aikaansaaminen OmaVerkkopuntari -ohjelman tukemana edellyttää sitoutumista paitsi elintapamuutokseen että itsenäiseen verkko-osallistumiseen. Verkko-osallistuminen tarkoittaa esimerkiksi viikoittain aukeavien sisältöihin tutustumista ja muutosta tukevien tehtävien pohtimista.

Mitä OmaVerkkopuntariin sisältyy?

OmaVerkkopuntari on vuoden ohjelma, jonka pääteemat ovat ravitsemus, liikunta, voimavarat ja lepo. Osallistuminen tapahtuu verkossa.

OmaVerkkopuntarissa avautuu 11 viikon aloitusvaiheessa joka viikoittain uutta sisältöä, joka sisältää tietoa ja tehtäviä elintapamuutoksen ja motivaation tueksi, liikunta- ja linkkivinkkejä.

Aloitusvaiheen jälkeen alkaa ylläpitovaihe, jonka jälkeen osallistuja saa sähköpostiinsa viikoittain kuukausiteemaisesti muutosta tukevan haasteen. 

Kuinka paljon OmaVerkkopuntariin osallistuminen maksaa?

Osallistuminen on maksutonta. OmaVerkkopuntarin ylläpitäjä Satakunnan sydänpiiri ry ylläpitää ohjelmaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n toiminta-avustuksen avulla.


Tai kaipaatko ohjaajan tukea?

Mikäli koet, että hyötyisit enemmän Verkkopuntarista, jossa on ohjaaja mukana, siirry lukemaan lisää alla olevasta painikkeesta.

Skip to content