Valmennukset

Valmennukset

Verkkopuntari on ohjelma painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutosten tueksi. Pääteemat ovat ravitsemus, liikunta, voimavarat ja lepo. Verkkopuntarin avulla pyritään pysyviin, terveyttä ja hyvinvointia edistäviin muutoksiin, joita on realistista toteuttaa myös pidemmällä aikavälillä. 

Verkkopuntarissa on tarjolla ryhmä- ja yksilövalmennusta. Osallistumista tukevat tapaamiset ja yhteydenpito toteutetaan ohjaajasi kanssa sopimalla tavalla, tilanteen mukaan myös etäohjauksena.

Ohjelman materiaali perustuu tutkittuun tietoon. Osallistujana sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen ensimmäisen 12 viikon aikana. Ryhmävalmennuksessa voi oppia ja saada tukea myös omien ryhmäläistesi oivalluksista.

Verkkopuntarin palvelupolku

Vuoden ohjelma jakautuu 12 viikon ohjattuun vaiheeseen ja sen jälkeiseen ylläpitovaiheeseen. Ohjatun vaiheen aikana ohjelmassa aukeaa joka viikko uutta materiaalia. Ylläpitovaiheesssa saat tukea omaehtoisesti toteutettavista haasteista. 

Verkkopuntarissa etsitään keinot, jotka realistisesti sopivat sinun elämäntilanteeseesi, millä vahvistetaan muutosten pysyvyyttä. Verkkopuntari ei perustu pikkutarkkoihin, valmiisiin ohjeisiin, vaan helposti toteutettavissa oleviin keinoihin, kuten esimerkiksi ateriarytmin ja lautasmallin noudattamiseen ja arkiaktiivisuuden lisäämiseen. 

Sinulla on keinot, yhdessä me löydämme ne! 

Katso täältä lähin Verkkopuntari-ohjaajasi: 

Kaipaatko lisätietoa?

Mikäli sinua askarruttaa jokin asia, kysy rohkeasti, niin kerromme mielellämme sinulle lisää.

Skip to content